Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Kristaller


Åh vad kul att du hittat hit! Även om du är en total nybörjare med kristaller och deras krafter eller om du har flera år av experience. 


Mina kristaller

Kristallerna som säljs på min hemsida kommer från leverantörer som är extremt noggranna med att köpa in stenar som blivit framtagna i bra arbetsförhållanden. Det ska vara rättvisa löner och självklart inget barnarbete. Kristallerna kommer från runt om i hela världen och varierar mellan alla möjliga sorters färger och former. Tänk på att alla kristaller varierar i färg och form. Naturliga ojämnheter och hål kan finnas på kristallerna men det påverkar inte stenens energi. Stenarna jag säljer är äkta och ofärgade så länge inget annat anges i beskrivningen.


Att rena och ladda kristaller

Jag rekommenderar alltid att du renar dina kristaller när du fått hem dom för att du endast ska få positiva och lätta energier. Det finns flera olika sätt att rena och ladda dina kristaller. 


Vatten: Du kan använda dig av vatten för att rena dina kristaller. Antingen rinnande kranvatten eller vatten från naturen. Vattnet ska inte vara för kallt eller varmt och kristallen ska ej ligga i vattnet för länge. OBS: Kolla upp om din kristall tål vatten innan du rengör den. 

Rökelse: Ett väldigt enkelt sätt att rena dina kristaller är med hjälp av rökelser. Tänd rökelsen och blås ut den och får sedan röken runt kristallen. 

Kluster: Du kan lägga din kristall i ett kristall-kluster för att ladda den.

Månljus/solljus: Lägg din rena kristall i sol eller månljus för att ladda den.